tröötttter

Heeeej everbody!
Jag är extremt trött i dag plus att jag har vart stygg och skolkat i från två lektioner eftersom att jag inte orkade helt enkelt inte. Eftersom att jag är så fruktansvärt bra på att ta ego pics så tänkte jag lägga upp en släng med de här ;)
POUSS





samma nedan

måste tilläga att på den osminkade bilden ser det inte så farligt ut, ljuset fel. och oj vilken big deal jag gjorde nu men skit samma hehehhe

Osminkade sanningen

I måndags var jag hos läkaren i hopp om att få hjälp med mina finnar. Vilket jag fick, jag fick antibiotika (stavning?). Vilket var jätte bra! bara det att det kosta mig skjortan och det är inte bra och kombinera med sprit! Visst jag skulle kunna vara utan sprit och juste man får inte sola för den delen heller!! Tillbaka till saken, jag kan vara utan sprit men hallå! i ett halvår utan sprit och sola?!?! Nej tack.
Så nu ska jag äta detta en månad för att se effekt, värt en chans iaf.
Anledningen till att jag vill ha hjälp med mina finnar är att jag har så extremt svårt och gå ut utan smink. Vilket är jävligt jobbigt, det innebär att jag ständigt måste sminka mig för att kunna åka in till stan osv.
Eftersom att det är jätte få som läser min blogg tänkte jag lägga ut en bild på mig osminkad, hehe!

Extremt ful bild men skit samma;>


och en sminkad bild hehe

Saknaden av något fint

Det har snart gått fem år sedan jag såg dig för sista gången. Förstod jag något då? Nej det gjorde jag inte, jag kunde inte förstå att du var borta och att du för alltid skulle vara borta. Jag kunde inte förstå att jag aldrig mer skulle få träffa dig i gen, att jag aldrig mer skulle få krama dig, att jag aldrig mer skulle få prata med dig aldrig höra ditt skratt. Jag tror att jag aldrig kommer förstå det. Jag saknar dig varje dag och tänker ofta, skulle det ha blivit så här med mitt liv om du hade varit vid liv och hur det skulle vara att ha dig vid min sida.
Jag älskar dig pappa, Du kommer aldrig dö för mig, inom mig lever du varje dag!

FUCK

Hum ja okej nu är jag väldigt nere därför skriver som jag vanligt så skriver jag jämt när jag mår dåligt. Kan ju bara konstatera att jag har gjort bort mig igen, och att Désirée = sprit är inte en bra kombination oh nej! Jag hatar verkligen situationen som  jag är i just nu! 
Jävla fucking skit jag vill inte förlora någon...!

RSS 2.0