Min framtid

Jag har en sån solklar bild inom mig om hur min framtid kommer bli eller rättare sagt hur jag vill att den ska vara.
När jag tagit studenten ska jag ta mitt pick och pack och dra utomlands i ett år. Helst till australien då. Sen när jag kommer hem ska jag jobba och leva livet. När jag är si så där 25 26 år ska jag söka till polis högskolan. Jag ska komma in och plugga till polis. När jag sedan är klar ska jag jobba på att bli ridande polis. Ett yrke som verkligen har fallit mig i smaken. Jag ska bo i Stockholm på Ekerö i en jätte fin villa. Jag ska ha två egna barn och ett adopterat barn. Självklart ska jag ha häst med!
Det var en liten insyn på mitt kommande liv ;)
PUSS

18/2

I morgon börjar jag på pulverdiet. PUSS

15/2

I dag har det vart så sjukt seg dag.
Jag har grymt ont i nacken och i ryggen.
Vad har min dag bestått av då?
Eh, data, tv, äta.
Jag vill ut och gå, jag ska nog gå ut och gå snart.
Det positiva i dag: ingen ångest (Y)
Det negativa i dag: Varit för lite aktiv.
Cya :*

Så många frågor med så tomma svar.

Vem är jag egentligen?
Vill jag det här?
Var det här mitt öde?
Varför ångra allt?
Varför bete sig som ett jävla reetarded jävla pucko jämt?
Varför låsas hela tiden?
Varför vilja vara någon annan?
Gaahh! så mycket som gör mig galen. Jag orkar inte...
Jag måste börja tänka i mer positiva banor. Jag måste börja försöka se det bra i allt som händer i stället för det negativa.
Hejdå

bra, dåligt?

Jag mår bra, fast egentligen är det bara som det verkar.
Egentligen mår jag skit dåligt. Fast å andra sidan så har jag mått sämre med.
Jag har för stora drömmar. Jag hoppas jämt på något bättre.
Jag är så osäker, jag tycker inte om det. Jag skulle vilja ha den känslan som gör att man är säker med sig själv, man accepterar sig själv, man tycker om sig för den man är. Varför kan jag inte känna så?
När jag var yngre var jag väldigt självsäker, jag verkligen bara sket i vad folk tyckte om mig. Jag tyckte om mig själv helt enkelt.

Tisdag.

Det blir en tidig kväll för mig i dag. Jag ska försöka föra in en ny rutin, GÅ varje morgon innan skolan i en halvtimme. Humm vi får se hur jag lyckas med detta. Mohaha. Orkar inte vara aktiv i dag så god natt
PUSS :*

muuutttiii

Jag hatar dig eller jag kanske inte ska använda det uttrycket, hata, för det är så stort. Jag säger ogillar! Jag ogillar dig för att jag inte kan prata med dig ordentligt, det finns så mycket jag vill säga och dela med mig av till dig. Jag ogillar dig för du på något sätt ska trycka ner mig jämt. Jag ogillar dig för att jämt när jag yttrar mig så ska du jämt jämt komma med "bättre" saker eller bara stycka över allt. När jag har problem skulle jag vilja att du var den personen som jag kunde gå till. Den personen som jag finner trygghet hos. Den personen som för mig skulle vara så självklar. Vart är du?
När jag kommer med ett problem säger du att det är löjligt eller att man inte ska bry sig så mycket. Det känns inte bra.'
Min fråga.
Hur kan jag egentligen ogilla dig så mycket? Jag vet ju att jag alltid kommer att älska dig. Jag skulle vilja att vi hade en sån där bra relation. En relation som var så självklar utan en massa frågetecken. Vi kanske är så extremt olika att det bara inte funkar, en sak är iaf säkert det är att jag alltid kommer att älska dig.
Inom mig har jag en framtidsbild som är så självklar. I den bilden är du med, jag vill ha med mig dig i mitt liv.
Jag vill ha vändning i mitt liv. Och jag måste nästan säga att det känns som att jag är på väg upp för stegen igen. Jag har legat på botten under det svarta för länge nu. Jag har slutat trycka ner mig i skiten, jag är inte samma person som jag var för ett år sen och det känns jävligt skönt!
PUSS :*

Söndag

Slapp söndag!
Jag sitter och inväntar på att få ta ut brödet för sen kunna bege sig ut på en promenad på 11 km med underbara Janni.
Återkommer i kväll
Cya Suckers :*
Ganska så gammal bild, mhähä

Muphp

Av någon konstig anledning så känner jag noll behov att blogga när jag mår ganska bra.. Jag bloggar nästan bara när jag mår skit.. Ganska trakiskt  ändå.
Iaf nu sitter jag och gör inte mycket, har en liten kisse knäet som värmer mig :)
Äntligen en vit helg kan jag ju känna! Usch eller kanske inte usch men det har vart så mycket nu flera helger i rad! Jag har i stort sett vart med Janni hela helgen :) Mysigt!
Puss :*

½"%&#¤/(/)/&

Hej jag vill bryta ihop, jag vill dra åt helvete, Jag är korkad och jag tycker inte om mig själv just nu!! -.-

!

SUCK!!

Positiv?

I morgon är det ingen skola, eller egentligen är det det men palla gå på friluftsdag. Eh neaj! Så i morgon kommer jag förmodligen inte att göra ett skit. Jag kommer nog sitta och tänka för mycket som vanligt -.- Jag blir seriöst galen på mig själv! I dag höll jag nästan på att gråta bara för att jag tänkte för mycket.. Jag måste försöka sluta tänka i negativa banor och försöka se det positiva i allt i stället.
God natt :*

2/2

Jag bryr mig
Jag bryr mig så helvetes mycket
Jag bryr mig kanske lite onödigt mycket
Jag bryr mig för att jag inte vill förlora
Jag bryr mig för att jag är rädd
Jag bryr mig för det är naturligt för mig


RSS 2.0