Kruvan

HEEY!
Jag måste ta tag i mitt liv det börjar springa i väg och jag tappar kontrollen allt mer!
orkar inte mer just nu!
PUSS

Mhm!

Det var ett tag sen.. JA!
Jag har iaf inte gjort så mycket sen senast, livet flyter på eller ja kanske inte så enkelt men va fan det går framåt iaf!
I dag har jag möblerat om mitt rum, kommer nog bli great sen tror jag ;)
Jag har tänkt på en sak: Jag vill inte påstå att jag inte har några kompisar för det har jag verkligen! Helt underbara! puss på dom. Ehm ja det var inte det jag ville säga hähä. I alla fall så kan jag känna mig utanför även att jag inte är det? Konstig känsla. Det är så typiskt med småstäder att alla känner varandra och har känt varandra sen dom var as små. När man då kommer som ny och helt okänd från en storstad blir folk både nyfikna som fan men ändå blir det "rädda" att man inkräkta på deras "mark". Nu menar jag ju så klart inte alla här nere i den här hålan. Ur mitt perspektiv upplever jag att man får gärna vara med men inte så mycket mer. Som tex. när det handlar om "tjejkvällar" , "mindre fester" Då blir det gärna att man lämnar en person utanför lite snyggt sådär så att man inte tror att personen i fråga tar illa vid sig. Usch jag blir så trött på det!!!! Jag har lust och flytta, byta skola, byta namn, bli en ny människa helst en snygg och smal tack haha. NEj men skämt åsido, jag har lust att bara fly och börja på nytt. Tanken har slagit mig många gånger och bara flytta i från allt. Men i det verkliga livet är det inte så lätt problemen kommer alltid finns kvar och verkligheten kommer i kapp en tillslut. Man kan förskjuta upp den men förr eller senare kommer det i kapp en.
Jag bara önska att man kunde ta tillbaka tiden! Jag skulle för allt i världen ta tillbaka allt till den goda tiden! När pappa levde, jag var lycklig, hade kompisar som var verkliga, lycklig familj, inga större bekymmer.
PUSS
Älskade vän, saknad! <3

Tjhpohpo

Hejsan!
Jag är inte så bra på det här med att blogga :P
Fast i torsdags sov jag hos fia så det är anledningen till att jag inte skrev något sen har jag ju inte speciellt många läsare haha.
I alla fall så ska jag i väg nu till Thomas (mammas man) syster och äta kropp kakor.
Jag sitter här och väntar på att duschen ska bli ledig, hummf.
Usch fick just ett sms av Felicia om att hon troligen hade fått svininfluensan :O :O
Hon skulle ringa mig sen så vi får se hur det är med henne då ;>
Vilket fall lovar jag att skriva i kväll när jag kommer hem, tja inte för jag har extremt många som läser bloggen men jag använder den lite som en terapi för mig ;)
PUSSSSS

borde sova

Hallo!
Jag vill börja med att säga till "Anonym" att jag håller helt klart med dig och det är jätte kul att du kommenterade. Du får gärna säga vem du är med  :> hähä.
I alla fall har jag genomlidit dagen mycket bra måste jag säga! Jag har vart i stallet och ridit som sagt. Det gick mycket bra! Så kul och rida en häst som man faktiskt kan jobba med ordentligt! Till skillnad från min egna häst som man mest lägger energi på att få henne lugn.
Oh jag är så GLAD! det är mer eller mindre bestämt att min käraste kompis Felicia ska komma ner hit under nyår! fiifan vad kul! :D
Jag hade tänkt ta upp lite om människors beteende i dag. Bara det att jag inte orkar det i dag :>
Så nu ska jag sova. Skriver i morgon ;>
PUSS
OJoj väldigt solbrända men iaf, jag och Felicia! <3

Jahopp

Ehm jag kom inte på något och skriva som över rubrik.
i alla fall så har jag kommit hem nyss från tha skola. Mycket intressant dag med tanke på att vi spela in till vår musik video. Den kommer nog bli awesome höhö. Vi har då pippi långstrumps låt och jag är pippi. Ja mycket mer behöver jag kanske inte säga?
Just nu ska jag äta sen bege mig till fots till stallet.
I morgon ska fia sova här, myyyysss! :>
Jaja kom i håg: Vi simmar alla i samma båt

Hörs i kväll PUSS
d
Kisse maju, SILLA :)

Aktiv

Okej för det första så kommer jag inte vara så här aktiv i fortsättningen eller ja jag tror inte det iaf. :>
Jaja.. iaf så funderar jag på lite det här med hur idealet är och hur man "SKA" se ut?!
Jag själv är lite mullig men om jag får säga det själv så är jag tjock.. I alla fall, jag mår skit dåligt av det och det är egentligen hemskt. Liksom över en sån skit sak medan det finns barn som faktiskt svälter och skulle göra vad som helst för att få se ut som mig. Ja egentligen borde jag inte bry om den här skitsaken, jag borde lägga ner energin på att försöka gilla mig själv och acceptera mig själv. Varför gör jag inte det då? Jo för att jag är så besatt av alltid se bättre ut och när jag väl når mitt mål är jag ändå inte nöjd.
Vad är det då som gör att vi/jag vill se ut som modeller och vara smala och skit snygga?
Jo, självklart media, det borde jag ju egentligen inte behöva säga för det är så självklart. Bara ett enkelt exempel: Bloggar. I princip alla stor bloggare skriver om hur fult det är att vara tjock, låren är feta  osv varje dag. Jag kan tycka att det är dåligt av dom och skriva ut det. Då det sätter en massa press på unga flickor som läser det där och tycker att dom är jätte tjocka. Hallå?! Det är jätte många små flickor som bantar och lider av anorexi kanske bara på grund av det. Jag kan tycka att även att dom alltid ska vara "provocerande" så kan man väl ändå ha lite gränser?
Även om jag inte riktigt vill inse att jag drabbas av media så är det ändå ganska självklart, ALLA drabbas av media på ett annat sett.
Jag vill ständigt gå ner i vikt, jag har alltid problem med att välja kläder, jag tror att folk inte vill va med mig för att jag är mulligare, jag undviker vissa saker som jag inte borde, jag mår jätte dåligt psykiskt av alla dessa problem. Skulle jag ha samma problem om jag inte läste tidningar, kolla på tv, läste bloggar? Hum jag vet inte men jag skulle nog inte ha samma behov av att alltid försöka gå ner i vikt och göra allt för att se bättre ut.
Hur mycket jag än vill och försöker strunta i mina problem kommer dom alltid tillbaka på ett eller annat sätt. Det jag försöker säga är att även om man inte tänker på det så är det hemskt hur media påverkar oss negativt.
PUSS

Hallå där

Tjäenre!
För typ femitioelfte gången jag skaffar en blogg, höhö. Denna gång ska den inte handla om mitt tråkiga liv eller jo lite men inte mycket mest om mina åsikter om allt. Fast om jag känner mig själv kommer det bli om mitt liv eftersom att det är enklast och skriva om det. Eh ja ganska rörigt..
Eftersom att det bara kommer vara folk som känner mig i princip som kommer läsa bloggen. Så tänkte jag inte säga så mycket om mig själv MEN här kommer lite om mig med betoning på lite.
Jag heter då Désirée Modigh och då kan ni ju kanske undra varför jag heter desireeelise som blogg namn? Ja det är ju då så här va att jag heter Elise i andra namn. I alla fall, jag är 17 år fyller 18 om en månad typ yyiihho! Min absoluta bästa och närmaste vän är Felicia. Jag har även en häst som står hos en kompis för tillfället, tills hon blir såld. Bor mellan Eksjö och Nässjö och ja, ingen vet typ vart det ligger. Det visste inte ens jag innan jag flytta hit för två år sedan, en håla helt enkelt. Jag kommer flytta när jag tagit studenten.
Lite kort sådär om mig..
PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0